Klant aan het woord: Intos Gennep

INTOS is hét arbeid ontwikkelbedrijf van de regio Noord-Limburg en bestaat uit een samenwerkingsverband tussen de gemeente Gennep en de gemeente Mook & Middelaar.

INTOS zet zich in voor mensen die, om wat voor reden dan ook, in het reguliere arbeidsproces moeilijk aan de slag komen. INTOS leidt al hun mensen intern op en bieden net die opstap welke nodig is om weer in het arbeidsritme te komen en aan de slag te kunnen in een passende werkomgeving.

Bij INTOS zijn ongeveer 400 mensen werkzaam. Dit kan een intern beschutte werkplek zijn, maar ook in de vorm van werken op locatie (WOL) of een individuele detachering.

Gert-Jan Verdijk
QA officer

Van GMP tot milieu en van RI&E tot kwaliteit, wij beheersen verschillende onderwerpen en certificeringen met Cross Approach van Synanta. Deze compliance software helpt ons overzicht te bewaren en zorgt ervoor dat alle medewerkers bij de voor hen bestemde informatie kunnen komen.

Door notificaties en revisiebeheer zorgen wij ervoor dat wij blijven voldoen aan de eisen. Ook onze interne processen en instructies geven alle betrokkenen een duidelijk beeld van wat er moet gebeuren. Met de flowchart maker kunnen we in een oogopslag onze processen weergeven.

Controles en audits leveren minder stress op doordat alle informatie centraal is vastgelegd waarbij externen gemakkelijk toegang kunnen krijgen. Synanta ondersteunt ons regelmatig bij het gebruik van de software en wij raden Synanta dan ook graag aan.

Een demo of kennismaken?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demo van Cross Approach.