Meldingen, Ongevallen en Afwijkingen Module

In het kader van KAM/QHSE biedt Cross Approach een gespecialiseerde module voor het melden en beheren van ongevallen, gevaarlijke situaties en afwijkingen.

Stel dat er een gevaarlijke situatie wordt gemeld; de maatregelenmodule stelt jouw organisatie in staat om snel te reageren, corrigerende acties te implementeren en te voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Met Cross Approach wordt compliancy beheer een strategisch voordeel voor jouw ISO-gecertificeerde organisatie, aangepast aan de complexe eisen van QHSE-normen.

Bereid jouw bedrijf voor op de uitdagingen van vandaag en de groei van morgen met deze allesomvattende benadering van compliancy management, voorzien van praktische voorbeelden die naadloos aansluiten bij uw specifieke bedrijfscontext.

Een veilige werkomgeving begint met het melden en beheren van ongevallen, gevaarlijke situaties en afwijkingen.

Met Cross Approach kunt u deze taken eenvoudig en efficiënt uitvoeren. De software biedt u de volgende voordelen:

  • Snel en eenvoudig melden: Medewerkers kunnen ongevallen, gevaarlijke situaties en afwijkingen eenvoudig melden via een online formulier.
  • Volledig overzicht: U heeft altijd een volledig overzicht van alle meldingen, inclusief de status en de genomen actie.
  • Effectieve actie: U kunt snel en effectief actie ondernemen om de meldingen op te lossen en risico’s te verminderen.

Een praktische toepassing

Stel dat er een gevaarlijke situatie wordt gemeld. Met Cross Approach kunt u de situatie snel inschatten en de juiste actie ondernemen. U kunt bijvoorbeeld een waarschuwingsbord plaatsen, de situatie onderzoeken of de betreffende werknemer tijdelijk naar een andere werkplek verplaatsen.

Cross Approach helpt u om:

  • De veiligheid van uw werknemers te verbeteren
  • Te voldoen aan de QHSE-normen
  • Risico’s te verminderen

Wilt u ook uw bedrijf beschermen tegen ongevallen en gevaarlijke situaties? Vraag dan een gratis demo aan van Cross Approach.

Een greep uit onze Klanten