Cross Approach Release 11.9 – Performance en security verbeteringen

In deze versie van Cross Approach zijn een aantal performance verbeteringen doorgevoerd en een aantal functionaliteiten vernieuwd. Waaronder:

  • Schrijfmodule, de documenten worden nu 80% sneller geladen, waardoor het bladeren in grote handboeken met een enorm aantal documenten soepel en snel gaat.
  • Leesmodule, het bladeren tussen de documenten gaat nu 80% sneller. Ook de zoektijd bij het zoeken tussen alle documenten is gehalveerd.
  • Tekstverwerker, er is een nieuwe tekstverwerker beschikbaar gemaakt. Deze tekstverwerker is de meest recente beschikbaar en voelt en oogt modern. De verschillende functionaliteiten van de tekstverwerker staan overzichtelijk in de optiebalk.
  • Paginabreedte, overal in Cross Approach is er meer paginabreedte gekomen. Hierdoor passen er meer teksten, afbeeldingen, flowcharts en documenten op het scherm in één oogopslag.
  • Afbeeldingen in formulieren, er is een extra afbeeldingen element gekomen in de formulierenmodule. Het is nu mogelijk gemaakt om ruimte voor afbeeldingen toe te voegen aan formulieren, zodat medewerkers eenvoudig een foto kunnen bijvoegen wanneer zij een formulier invullen.
  • Security updates, bij verdacht gedrag en meerdere foutieve inlogpogingen wordt ter beveiliging het inlogaccount geblokkeerd. De gebruiker wordt hiervan op de hoogte gesteld en kan de blokkade opheffen en voor de zekerheid een nieuw wachtwoord selecteren.

Een demo of kennismaken?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demo van Cross Approach.