Online Procesbeheer voor Meerdere Bedrijfstoepassingen

Cross Approach maakt het eenvoudig om handboeken, beleid en processen te creëren en te beheren voor Kwaliteit, Arbo en milieu en ISO normen zoals bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001.

Bedrijven kunnen moeiteloos voldoen aan normen en eisen door documentatie te beheren, processen te stroomlijnen, risico’s te minimaliseren en taken/verantwoordelijkheden te borgen.

Voor bedrijven gericht op milieubeheer biedt de integratie van ISO 14001 een gestructureerde aanpak voor duurzaamheid en naleving van milieunormen. Voor informatiebeveiliging ondersteunt Cross Approach bij het implementeren van beheersystemen die voldoen aan de ISO 27001-norm.

Door snel en actueel inzicht, beheer, rapportage en registratie is niet alleen de organisatie, maar ook bijvoorbeeld de KAM-medewerker enorm geholpen. Ook bij een audit of controle is de benodigde informatie vindbaar en up-to-date.

Stroomlijn uw processen en bespaar tijd en geld

Cross Approach is een softwareoplossing voor online procesbeheer en procesmanagement. Het helpt u om uw processen te stroomlijnen, te verbeteren en efficiënter te maken. Dit kan leiden tot een aantal voordelen, zoals:

  • Betere efficiëntie: Door processen te stroomlijnen, kunt u tijd en geld besparen.
  • Verhoogde kwaliteit: Door processen te verbeteren, kunt u de kwaliteit van uw producten of diensten verbeteren.
  • Verminderde risico’s: Door processen te stroomlijnen, kunt u de risico’s voor uw organisatie verminderen.

Waarom u Cross Approach moet kiezen

Cross Approach is een krachtige en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die u kan helpen om uw processen te stroomlijnen en te verbeteren en informatie beheersbaar en vindbaar te maken. Het is de ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun efficiëntie te verhogen en hun kosten te besparen.

Meld u vandaag nog aan voor een gratis demo en ontdek hoe Cross Approach uw organisatie kan helpen.

Een greep uit onze Klanten