Arbeidsmiddelen- en Stoffenregistratie

Stel dat jouw bedrijf te maken heeft met QHSE-normen. Cross Approach stelt je in staat om eenvoudig arbeidsmiddelen te registreren, zoals machines die voldoen aan veiligheidsnormen (bijv. VCA-certificering), en stoffen te beheren volgens de juiste normen.

Houd ook de MSDS-bladen overzichtelijk bij. Dit garandeert niet alleen een veilige werkomgeving, maar zorgt er ook voor dat jouw bedrijf voldoet aan specifieke QHSE-voorschriften.

KAM/QHSE medewerkers en bijvoorbeeld de technische dienst of een magazijn chef werken online samen om de arbeidsmiddelen vast te leggen, te onderhouden, keuren en inspecteren. De software houdt de betrokkenen op de hoogte wanneer keuringen en inspecties uitgevoerd moeten worden.

Betere controle over uw arbeidsmiddelen en stoffen

Als bedrijf dat te maken heeft met ISO en QHSE-normen, is het belangrijk om uw arbeidsmiddelen en stoffen op een veilige en efficiënte manier te registreren en te beheren. Met Cross Approach kunt u dit eenvoudig doen.

Cross Approach biedt u de volgende voordelen:

  • Tijdsbesparing: tot 50% tijd besparen op het registreren en beheren van arbeidsmiddelen en stoffen
  • Efficiëntie: een veel efficiënter proces van arbeidsmiddelen- en stoffenregistratie
  • Accuraatheid: veel nauwkeurigere gegevens over arbeidsmiddelen en stoffen
  • Voldoening aan QHSE-normen: beter voldoen aan de QHSE-normen

Een praktische toepassing

Stel dat de technische dienst een machine moet keuren. Met Cross Approach hoeft de KAM-medewerker de keuringsgegevens maar één keer in te voeren. De technische dienst krijgt dan automatisch een melding dat er een machine gekeurd moet worden. De technische dienst kan de keuring uitvoeren en de resultaten in Cross Approach vastleggen.

Cross Approach houdt de betrokkenen op de hoogte wanneer keuringen en inspecties uitgevoerd moeten worden. Dit voorkomt dat keuringen en inspecties vergeten worden, wat de veiligheid van de werkomgeving kan beïnvloeden.

Wilt u ook een veilige werkomgeving creëren en voldoen aan de QHSE-normen? Vraag dan een gratis demo aan van Cross Approach.

Een greep uit onze Klanten